Saluhallen

Saluhallen

-en butik på internet i samarbete på internet för leverantörer, grossister, konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.


Säker betalning

Alla våra betalningar är säkra. Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, swish eller betalning till fysisk plats eller butik.Trygg leverans

Alla våra leveranser är valbara eller hämtbara i fysisk butik eller plats.Kundtjänst >

Vår kundtjänst är öppen alla dagar & vårt mål är att besvara ditt mail inom 24 timmar.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden, rabatter och nyheter.

* indicates required

Fördelar för dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev i saluhallen


- De senaste nyheterna

- Exklusiva erbjudanden

- Rea och rabatter

- Erbjudanden 

- Alltid en kraftig rabatt på slipning av knivar

- Alltid tillgång till Premium knivslipning

- Inspiration på heminredning

- Produkter i saluhallen

SALUHALLEN

-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister, konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.


Samarbeta med oss

Ett samarbete med oss bjuder på en smidig och obyråkratisk organisation med goda relationer med kunder,tillverkare,samt leverantörer runt om i Sverige och Europa.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer god service och snabba leveranser.

Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda en lönsam affär. Därför är det alltid en god idé att ha en direktkontakt med oss.


Få fart på din försäljning  i både Sverige och Europa och nå dina kunder enkelt och kostnadseffektivt på saluhallen, samtidigt som du exponerar dina produkter och ditt varumärke.

Vi är hela tiden öppna för  samarbeten med nya leverantörer stora som små– etablerade som oetablerade, så när du är  intresserad av ett samarbete är det bara att kontakta oss.

Kontakta saluhallen >


Sälja till oss

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra leverantörer, såväl privata som företag en  god service och snabba beslut.

Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda en lönsam affär. Därför är det alltid en god idé att ha en direktkontakt med oss.

Att sälja till oss bjuder på en smidig och obyråkratisk organisation.

Sälja till saluhallen >


Sälja hos oss

Saluhallen  letar ständigt efter produkter som förnyar vårt sortiment. Vi är intresserade av produkter från både väletablerade varumärken, mindre producenter, tillverkare, privatpersoner och enskilda formgivare.

Har du en idé eller en färdig produkt som du tror skulle passa hos oss?

Välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan >


Öppna butik i saluhallen

Få fart på och öka din försäljning och nå nya  kunder enkelt och kostnadseffektivt. Öppna en butik i saluhallen och exponera dina produkter,tjänster och ditt varumärke på sveriges mest kostnadseffektiva marknadsplats.Nyckeln till all framgång är samarbete samt att man gör det man är bäst på.Annonsera i saluhallen

Marknadsföring kan beskrivas som att finna kunder för sin produkt eller tjänst på marknaden, att visa upp sig och göra sig hörd. Det är för alla en nyckelfaktor i ett framgångsrecept. För många är marknadsföring liktydigt med reklam, men marknadsföringsbegreppet är mycket vidare än så. Förenklat kan man säga att marknadsföring är allt det man gör för att finna sina kunder och behålla dem, medan reklam är ett av verktygen för att visa att företaget finns till och har något att erbjuda.

Annonsera i saluhallen >

DROPSHIPPING


Dropshipping-vi säljer du levererar

Dropshipping är en väl beprövad och fungerande effektiv säljkanal för både tillverkare, återförsäljare, grossister, leverantörer och företag som vill öka sin försäljning.


Dropshipping fungerar i saluhallen såhär:

Saluhallen säljer och tar betalt för en vara eller tjänst och tar mellanskillnaden som vår vinst.

Du som grossist, tillverkare, företag eller privatperson levererar till kund.När kunden fått sin vara, produkt eller tjänst betalar vi dig det överrenskomna priset.


Grossister

Effektivisera din försäljning som grossist  genom förbättrad synbarhet och ökad exponering i saluhallen.Vi söker hela tiden efter nya samarbeten med grossister, återförsäljare, leverantörer och tillverkare för ett lyckat samarbete.


Återförsäljare

Är du återförsäljare som vill öka din försäljning och öka din vinst så kontakta oss redan nu för ett lyckat samarbete.


Tillverkare

Tillverkare sökes för ett givande samarbete för vidare försäljning.


BÄR KÖPES 2021

Inköp av bär dagspris för 2021. Inköpspriser i svenska  kronor per kilo.Vi tillämpar marknadsanpassad prissättning vid inköp av bär,varvid stora prisvariationer förekommer.Vi reserverar oss för ändringar med mycket kort varsel. We reserve the right to change the price at very short notice.

Vänligen kontakta oss alltid före leverans/Please contact us always before delivery.

Tomt prisfält = inga inköp just nu

BÄR KÖPES

KLASS 1

KLASS 2

HANDPLOCKADE

ORENSADE KLASS 1

BLÅBÄR KÖPES

LINGON KÖPES

SMULTRON

JORDGUBBAR

SVAMP KÖPES 2021

Inköp av svamp dagspris för 2021 Inköpspriser i svenska  kronor per kilo.Vi tillämpar marknadsanpassad prissättning vid inköp av svamp, varvid stora prisvariationer förekommer.Vi reserverar oss för ändringar med mycket kort varsel. We reserve the right to change the price at very short notice.

Vänligen kontakta oss alltid före leverans/Please contact us always before delivery.

Tomt prisfält = inga inköp just nu

SVAMP KÖPES

KLASS 1

KLASS 2

ORENSADE KLASS 1

GULA KANTARELLER XL
GULA KANTARELLER L
GULA KANTARELLER S
TRATTKANTARELLER
KARL-JOHAN KLASS 1
SPRÄNGTICKA
KRÄFTOR KÖPES 2021

Inköp av kräftor dagspris för 2021 Inköpspriser i svenska  kronor per kilo.Minimimått 10 cm.Vi tillämpar marknadsanpassad prissättning vid inköp av svenska kräftor, varvid stora prisvariationer förekommer.Vi reserverar oss för ändringar med mycket kort varsel. We reserve the right to change the price at very short notice.Vänligen kontakta oss alltid innan leverans/Please contact us always  before delivery.

Tomt prisfält = inga inköp just nu

KRÄFTOR KÖPES

LEVANDE KRÄFTOR

KOKTA KRÄFTOR

EXTRA PRIMA

VÄTTERKRÄFTOR
SIGNALKRÄFTOR
FLODKRÄFTOR
INSJÖKRÄFTOR

DAMMKRÄFTOR
KRONDILL KÖPES
HÄSTAR KÖPES


Ardenner köpes

Ardennerhäst köpes för körning i skog och på gård. Av intresse är föl, unghäst eller äldre häst allt av intresse.


Ponny köpes

Shetlandshingst köpes för betäckning av egna ston.


MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET

Marknadsföring på internet

Marknadsföring kan beskrivas som att finna kunder för sin produkt eller tjänst på marknaden, att visa upp sig och göra sig hörd. Det är för alla en nyckelfaktor i ett framgångsrecept. För många är marknadsföring liktydigt med reklam, men marknadsföringsbegreppet är mycket vidare än så. Förenklat kan man säga att marknadsföring är allt det man gör för att finna sina kunder och behålla dem, medan reklam är ett av verktygen för att visa att företaget finns till och har något att erbjuda.


Marknadsföring på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, med rätt kraft, till rätt pris är nyckeln till framgång.

-syns man inte finns man inte

-finns det en marknad -fyll den

-finns det ingen marknad -skapa en

-att inte marknadsföra, för att spara pengar, är detsamma som att stanna klockan för att spara tid.

Saluhallen besöks av  köpstarka kunder varje dag.

Marknadsför ditt företag med en bannerannons i saluhallen och nå snabbt ut till nya kunder med ökad vinst och omsättning.


Annonsera i saluhallen >


MARKETING IN SWEDEN

Marketing in Saluhallen-Saluhallen connecting businesses to people.

Buy website traffic cheaply in Saluhallen

Online advertising is one of the most effective ways for businesses of all sizes to expand their reach, find new customers, and diversify their revenue streams.

Drive The Right Traffic for More Conversions & Revenue to your homepage or webshop.

Advertising Made Simple and Effective!

Saluhallen has a simple motto, "Maximize Effective Revenue, while Minimizing Costs". With that we want to build a sustainable advertising network that yields you the maximum return on your investment. Each Advertisement is closely worked on with our clients to in fact that correct type of traffic is given to the Advertiser. Each Advertiser has custom needs such as region based traffic, or needs user interaction to confirm details - all of which are possible at Saluhallen.


Marketing on internet >

Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger, butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar, förutom keramiska knivar.

Knivslipning

Här kan du lämna in knivar för slipning.Vill du lämna in knivar för slipning? Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

Lämna knivar

Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar, köksknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Skicka knivar

 


Kniven är troligen människans äldsta handverktyg, ursprungligen tre olika stenskärvor med vassa eggar, en med rak egg, en med böjd egg, en som var spetsig som man kunde sticka hål med.

Senare bakade man ihop dessa tre stenverktyg till världens första multi tool, först i koppar, brons och järn, numera av stål.

Knivar