Erbjudande

ERBJUDANDEERBJUDANDEN, REA IDAG

 


Aktuella rabatterbjudanden och rea idag (alla erbjudanden är individuella och kan ej kombineras, frakt rabatteras ej)


SLIPA KNIVAR, KNIVSLIPNING


Här nedan ser man aktuellt dygns och dagspris för slipning av knivar, när man skickar för slipning, priserna kan ändras utan förvarning under dygnet! Aktuellt pris gäller vid betalning. Frakt tur och retur tillkommer.
PRIS PÅ KNIVSLIPNING JUST NU >>>


KNIVSLIPNING >
SLIPA KÖKSKNIVAR >


SLIPA KOCKKNIV >

SLIPA SKALKNIV >SLIPA LIE >

SLIPA YXA >


BLACK FRIDAY 2022


Black Friday börjar Fredagen den 25 November 2022


BLACK FRIDAY – EN ANNORLUNDA HISTORIA, ETT ANNORLUNDA FENOMEN BÅDE FÖR KUNDER OCH BUTIKER

 

I butiker både i Usa, Sverige, Europa och Asien, dyker det upp mängder med extra bra erbjudanden under Black Friday. Dagen är fortfarande inte lika stor i andra länder som det är i USA. Likväl, effekten av denna shoppinghögtid sprider sig snabbt runt om i världen. Då undrar du kanske, när är Black Friday? Datumet för Black Friday 2022 är 25 November.Det faktiska datumet För Black Friday eller Black Fredag  ändras från år till år, men tumregeln är att det alltid är fredagen efter Thanksgiving.

 

I USA är Black Friday den största shoppingdagen med rekordomsättningar i butik. Det gissas på att Black Friday får kassaapparaterna att plinga in mer än 60 miljarder dollar på bara denna enda  dag. Vissa butiker öppnar redan kvällen innan Black Friday, bara för att den som är snabbast ska få tag på de billigaste produkterna och bästa erbjudandena. Namnet Black Friday har förklarats på flera olika sätt. Bland annat för att beskriva trafikkaoset som uppstår i de största städerna dagen efter Thanksgiving. Andra tror att förklaringen är att många butiker blöder röda siffror i de finansiella rapporterna från januari till november, men strax efter Thanksgiving och Black Friday börjar siffrona att bli svarta igen.


Storbritannien är en av de första som följt i  USAs fotsteg. Deras Black Friday 2020 verkar bli den största som landet någonsin haft. Detta kommer med blandade känslor från både butiker och konsumenter. Dock så är det stora deltagandet under dagen ett bevis på att majoriteten älskar Black Friday erbjudanden. Det är därför lätt att se varför så många också är ivriga inför Sveriges Black Friday.


I Sverige  är det speciellt webbutiker som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday.

Men det finns flera fysiska butiker som hakar på trenden också. Under de 24 timmar som erbjudandena kommer in, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 500 procent gentemot en vanlig dag. 


Vad är Black Friday?

Black Friday har under de senaste åren i Sverige blivit ett välkänt begrepp och ett populärt fenomen med garantier om bra erbjudanden och rabatter. Detta trots att Black Friday är ett relativt nytt fenomen. Svenskarna har verkligen tagit denna shopping-dag till sig och fler butiker och kedjor hoppar på denna dag med riktigt bra erbjudanden.

Black Friday växer för varje år som går och en sak kan vi vara säkra på, det är en dag som är här för att stanna. Vad dom flesta dock inte har koll på är historien bakom denna enorma shopping-dag.


Historien bakom Black Friday

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen med en omsättning på omkring 50-60 miljarder på en enda dag för handeln.


Runt 2010 så tog Black Friday steget utanför USA:s gränser och har nu blivit ett globalt fenomen, idag är detta en shoppingdag som finns över nästan hela världen.


Var kommer namnet Black Friday  ifrån?

Det finns delade meningar om när och hur namnet Black Friday har uppkommit. Det finns både de mer kontroversiella historierna som handlar om slavhandel och de lite mer jordnära förklaringarna som att begreppet uppstod eftersom denna dag fick butikernas bokslutssiffror att gå från röda till svarta. Den förklaring som dock verkar mest trovärdig och som de flesta håller med om är att namnet först användes av den lokala poliskåren för att beskriva det enorma trafikkaos som uppstod under denna fredag efter Thanksgiving.


När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23:e och 29:e november.


Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren:


Black Friday 2020 infaller fredagen den 27 November


Black Friday 2021 infaller fredagen den 26 November


Black Friday 2022 infaller fredagen den 25 November


Black Friday 2023 infaller fredagen den 24 November


Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i mitten av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där flertalet hemsidor under 2018 gick ner på grund av enorma trafikflöden.


Black Friday hos Tre Knivar

Vi på Tre Knivar var tidiga på denna nya trend i Sverige och har kunnat  erbjuda våra kunder riktigt bra erbjudanden. Förra året så fick vi in enorm tillströmmning av nya kunder för slipning av knivar och verktyg som vi fått som stamkunder  och på vår hemsida var belastningen mycket  hög. Detta är en viktig helg för hela handeln och vi på Tre Knivar vill att våra kunder ska få ta del av riktigt bra erbjudanden och 2020 kommer inte vara något undantag, senast klockan 00:00 natten mellan torsdag och fredag  så presenterar vi årets Black Friday rabatter på denna sida.

BLACK FRIDAY, BLACK WEEK RABATTER 2022


Fredagen den 25 November 2022 lämnas hela % i rabatt på slipning utav knivar och verktyg på ordinarie pris när ni skickar för slipning.

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av rabatten under Black Friday samt hur många knivar, liar eller verktyg ni vill skicka in för slipning.Frakt tur och retur tillkommer. Erbjudanden under Black Friday 2022 börjar den 25 November 2022 och slutar den 30 November 2022.

Välkomna!Erbjudande under Black Friday 2022 >
BLACK FRIDAY I SVERIGE 2022


Välkommen till Black Friday 2022-Fredagen den 25 November så smäller det


Det amerikanska fenomenet Black Friday har verkligen vaknat till liv i Sverige och är här för att stanna.

Den 25 november är det dags igen. Fler och fler svenska butiker och företag  har tagit till sig "svart fredag"-konceptet från USA och säljer ut produkter till  mycket stora rabatter. Men även om svenskarna inte har kunnat spara så mycket än, så växer det år för år. Inom kort kan det vara lika kommersiellt som i USA, där det är den stora högtiden för shopping. För många amerikaner är Black Friday en ännu större händelse än självaste Super Bowl. Black Friday är alltid dagen efter Thanksgiving, vilket infaller den fjärde torsdagen i november.


Sveriges Black Friday 2022 tros bli det största och viktigaste både för konsumenter, försäljare, tillverkare och  grossister som vi någonsin skådat...

 BLACK FRIDAY RABATTER 2022


Fredagen den 25 November 2022 lämnas hela % i rabatt på slipning utav knivar och verktyg när ni skickar för slipning.

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av rabatten under Black Friday samt hur många knivar, liar eller verktyg ni vill skicka in för slipning.Frakt tur och retur tillkommer.Erbjudanden under Black Friday 2022 börjar den 25 November 2022 och slutar den 30 November 2022.

Välkomna!Erbjudande hos Tre knivar under Black Fiday 2022 >
BLACK FREDAG 2022


Black Fredag börjar Fredagen den 25 November 2022 i Sverige


BLACK FREDAG – EN ANNORLUNDA HISTORIA, ETT ANNORLUNDA FENOMEN BÅDE FÖR KUNDER OCH BUTIKER

 

I butiker både i Usa,Sverige, Europa och Asien, dyker det upp mängder med extra bra erbjudanden under Black Friday. Dagen är fortfarande inte lika stor i andra länder som det är i USA. Likväl, effekten av denna shoppinghögtid sprider sig snabbt runt om i världen. Då undrar du kanske, när är Black Friday? Datumet för Black Friday 2021 är 26 November.Det faktiska datumet För Black Friday eller Black Fredag  ändras från år till år, men tumregeln är att det alltid är fredagen efter Thanksgiving.

 

I USA är Black Friday den största shoppingdagen med rekordomsättningar i butik. Det gissas på att Black Friday får kassaapparaterna att plinga in mer än 60 miljarder dollar på bara denna enda  dag. Vissa butiker öppnar redan kvällen innan Black Friday, bara för att den som är snabbast ska få tag på de billigaste produkterna och bästa erbjudandena. Namnet Black Friday har förklarats på flera olika sätt. Bland annat för att beskriva trafikkaoset som uppstår i de största städerna dagen efter Thanksgiving. Andra tror att förklaringen är att många butiker blöder röda siffror i de finansiella rapporterna från januari till november, men strax efter Thanksgiving och Black Friday börjar siffrona att bli svarta igen.


Storbritannien är en av de första som följt i  USAs fotsteg. Deras Black Friday 2022 verkar bli den största som landet någonsin haft. Detta kommer med blandade känslor från både butiker och konsumenter. Dock så är det stora deltagandet under dagen ett bevis på att majoriteten älskar Black Friday erbjudanden. Det är därför lätt att se varför så många också är ivriga inför Sveriges Black Friday.


I Sverige  är det speciellt webbutiker som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday. Men det finns flera fysiska butiker som hakar på trenden också. Under de 24 timmar som erbjudandena kommer in, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag. BLACK FREDAG RABATTER 2022 I SVERIGE
BLACK FRIDAY 2022 >                                                                                                                                              


BLACK FRIDAY 2022, BLACK WEEK RABATTER 2022

 
BLACK FRIDAY 2022 >

Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger, butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar, förutom keramiska knivar.

Knivslipning

Lämna in knivar för slipning. Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

Lämna knivar

Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar, köksknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Skicka knivar

 


Saluhallen

-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister,konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.

Vi är helt fristående så ni finner ett stort varierat utbud av produkter,både nytt och begagnat.

Vår vision är att skapa en bättre vardag och en lyxig helg för alla.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer en  god service och snabba leveranser.

Saluhallen