Tre it

WEBBPRODUKTION


Marknadsföring på internet
Marknadsföring kan beskrivas som att finna kunder för sin produkt eller tjänst på marknaden, att visa upp sig och göra sig hörd. Det är för alla en nyckelfaktor i ett framgångsrecept. För många är marknadsföring liktydigt med reklam, men marknadsföringsbegreppet är mycket vidare än så. Förenklat kan man säga att marknadsföring är allt det man gör för att finna sina kunder och behålla dem, medan reklam är ett av verktygen för att visa att företaget finns till och har något att erbjuda.
Digital marknadsföring Med digital annonsering kan du nå rätt användare, med rätt budskap, vid rätt tidpunkt.Oavsett hur stort ditt företag är eller vilken typ av företag det är så annonserar du av ett par anledningar – för att göra personer medvetna om ditt varumärke, för att skapa uppmärksamhet kring ditt varumärke och för att personer i slutändan ska vilja köpa produkten eller tjänsten du annonserar.

Marknadsföring på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, med rätt kraft, till rätt pris är nyckeln till framgång.
-syns man inte finns man inte
-finns det en marknad -fyll den
-finns det ingen marknad -skapa en
-att inte marknadsföra, för att spara pengar, är detsamma som att stanna klockan för att spara tid.


TRE IT TILLVERKAR HEMSIDORAlla ska ha råd med en snygg, modern hemsida.


Vi hjälper er hela vägen ut på nätet.


Vi är ett litet kreativt it  företag samverkan. Våra paketlösningar innehåller allt som behövs för att få en snygg, modern hemsida. Efter mer än  25 års erfarenhet i branschen har vi utformat bra rutiner och även lärt oss en hel del på resans gång. Internet är i ständig utveckling och naturligtvis ser vi till att hänga med, följ med du också!


En modern hemsida är ett bra fundament att stå på. För att göra affärer idag krävs dock mycket mer. Inte minst en smart strategi, bra innehåll och välplanerad marknadsföring.


Din hemsida måste vara synlig för dina potentiella kunder, enkel att använda och fylld av regelbundet relevant innehåll.

Vi tillverkar hemsidor åt stora som små företag, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Vi tillverkar din hemsida med mobilanpassning och med  sökmotoroptimering var du än befinner dig.

Vi är webbyrån som hjälper dig med allt från idé till design och att ta fram bra text- och bildmaterial till din hemsida till fasta och rimliga priser.

Alla hemsidor som vi tillverkar är uppbygda med en lättanvänd uppdateringsmodul . Med hemsideprogrammet lägger du till och ändrar sidor samt kan se statisktik och få hjälp med hemsidor och sökmotorsoptimering. Med uppdateringsmodulen så kan du uppdatera din hemsida från vilken dator som helst, hur ofta som helst och när du vill.

Alla hemsidor som vi bygger är utbyggnadsbara med fler sidor och tillägg för webbshop.
Hemsida med professionell och modern webbdesign.

En egen webbplats kan innebära allt från nya, stora affärsmöjligheter till ett nytt sätt att kommunicera. Då ska du givetvis välja leverantör av både webbhotell och webbdesign med största omsorg. Från oss får du hjälp med båda delarna, du väljer själva lämpliga funktioner och ambitionsnivå.

 

Hemsida på internet

Den globala användningen av Internet genomgår en explosionsartad utveckling. Miljarder människor världen över använder sig utav Internet regelbundet. Nya kontakter knyts såväl nationellt som internationellt, vilket i sin tur skapar nya möjligheter för den som är öppen för förändring och villig att ta till sig den nya tekniken. Du får hjälp att utnyttja Internet på ett sätt som gör din verksamhet mer lönsam,  effektiv och attraktiv.

 

Produktion av hemsida

Vi tar hand om hela produktionen och hjälper till med allt från layout, sökordsoptimering och utformning till registrering av domän, e-posthantering och  webbhotell.

 

Tillverkning av hemsidor

Vi skapar och bygger professionella, snygga och billiga hemsidor åt företag, föreningar och privatpersoner.

 

Öppna butik på internet

Vi erbjuder även webbshop. Idag har vi många kunder över hela landet. Förutom hemsidor erbjuder vi nu även e-handelslösningar. Vad du än väljer så hjälper våra proffsiga webbdesigners dig med en personlig lösning som passar din verksamhet.ENKEL HEMSIDA


En perfekt hemsida när du eller  ditt företag ska ta sina första steg ut på internet har vi erfarenheten att hjälpa dig att lyckas. Med en strategisk och genomtänkt arbetsprocess fokuserar vi på att din hemsida ska prestera.

HEMSIDA PROFFS


En större hemsida för dig eller ditt företag när ni behöver öka synbarheten på internet. Vi  har erfarenheten att hjälpa dig att lyckas. Med en strategisk och genomtänkt arbetsprocess fokuserar vi på att din hemsida ska prestera.

HEMSIDA MED WEBSHOP


Hemsida med webbshop är till för dig eller ditt företag som behöver öka försäljningen och synbarheten för att öka lönsamheten i företaget och kunna följa marknaden.

VÅRA HEMSIDOR


Vi är Tre it

Tre it  är rådgivare och byråpartner till företag och organisationer som vill förnya, förbättra och förändra sin närvaro i digitala kanaler. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet av digitala lösningar hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg framåt, oavsett om det handlar om marknadsföring eller en webbplats,  eller någonting helt annat.


Kostnader

När du väljer Tre it  för första gången så kanske du blir lite förvånad över hur mycket billigare vi är jämfört med övriga webbyråer.  För oss är det nämligen en relation det handlar om, och det innebär att vi bryr oss om hela din affär. Det är först då vi känner att vi kan göra ett så bra jobb som vi önskar.


Team work

Tillsammans med dig pekar vi ut riktningen, väljer väg och skapar en lösning som passar era behov. Vi kommer att vilja ha en kontinuerlig och rak dialog med dig, hela vägen från förstudie till uppföljning, och även in i den vidareutvecklingsfas som vi kallar för framgång på internet.


Som din partner vill vi att det ska gå bra för dig. Vi hjälper till genom att lösa dina problem och få dig att se nya möjligheter med digitala lösningar.


Alla våra hemsidor levereras med mobilanpassning och sökmotoroptimering.

Modern design


En modern hemsida på internet är vägen till framgång.

 

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag, stora som små, snabbt och prisvärt

Utifrån era krav och önskemål arbetar vi tillsammans fram en ny hemsida som hjälper er uppnå era mål och tillfredsställa era målgrupper på bästa sätt.

Hemsidans design är viktig för att skapa förtroende och ge besökarna rätt känsla. Magkänslan är avgörande för när en besökare bedömer ett företag på nätet. Budskap i bild och text i rätt form ska samverka med funktion och göra besöket på er nya hemsida så enkelt och behagligt för era besökare som möjligt.

Mobilanpassning


Mobilanpassad hemsida är ett måste för framgång

 

För att optimera trafiken på din webbplats bör du tänka ett steg längre – mobilanpassa din hemsida och gör den på så vis tillgänglig för tusentals besökare på mobila enheter! Mobilsurf och användandet av mobila enheter har ökat markant under de senaste åren och idag besöker vi allt fler hemsidor och sociala medier genom mobila enheter. Vi kan av egen erfarenhet konstatera att det både är besvärligt och primitivt att besöka hemsidor från surfplatta och mobil om de inte är mobilanpassade. I vissa fall kan en del hemsidor inte visas alls på mindre skärmar och andra inläsningssystem, delvis på grund av att storleken inte är hanterbar för smartphones och delvis för att vissa webbsidor bygger på flash, som många av de telefoner som används idag saknar stöd för

Sökmotoroptimering


Sökmotoroptimering

 

handlar om att du ska synas framför dina konkurrenter när någon söker efter det du erbjuder. Det är ju din webbplats besökarna ska hamna på.

Tricket är att arbeta med sökmotoroptimering på rätt sätt och långsiktigt.

Utvecklingsbara


Alla hemsidor vi bygger är utvecklingsbara med fler sidor, fotoalbum, gallerier, webbshop.

Support

Vårt webbhotell erbjuder support alla dagar i veckan året om!

WEBBYRÅWebbyrå Tre it

 

På Tre it  vet vi att nyckeln till framgångsrika webbprojekt ligger i en god relation till våra kunder. Vi är experter på digitala lösningar och våra kunder på sina affärer.

 

Vår uppgift  är att göra vardagen enklare för människor och företag genom en god användarupplevelse. Genom att möta såväl kundens krav som användarens behov skapar vi en intuitiv och begriplig design som uppnår största möjliga nytta. I kombination med copywriting och konceptutveckling kan vi lyfta våra kunders digitala närvaro till nya nivåer.

 

Upplevelse och design - mer än bara ett snyggt utseende

 

Våra interaktionsdesigners tar fram en logisk innehållsstruktur och en tanke om hur innehållet kan sorteras och presenteras för att användaren omedelbart ska hitta och förstå webbplatsen.

 

Med naturliga flöden ser vi till att webbplatsen är lättnavigerad och inspirerande och att den leder till konvertering.

Med sitt kritiska öga hittar interaktionsdesignern nya kreativa lösningar för att ta bort eventuella irritationsmoment och i stället skapa en bekväm upplevelse som är så intuitiv att den knappt märks. Design som förhöjer upplevelsen utan att ställa sig i vägen.

 

Med Unik design menar vi att allt som användaren möts av är olika upplevelser. Är innehållet relevant? Tilltalande? Snabbåtkomligt? Alla dessa parametrar är viktiga i användarupplevelsen och sätter grunden för vår lösning.

 

Vi är en webbyrå med kompetens och kapacitet. Istället för att bygga en egen stor organisation, har vi valt att jobba i ett omfattande nätverk. Och det innebär att vi kan skräddarsy exakt rätt team för ditt uppdrag, med medarbetare som du bara utnyttjar när det behövs.

 

Med vår djupa tekniska kompetens och kreativa höjd är vi stolta att kalla oss för en fullservicebyrå. En webbyrå utan onödig prestige som vill göra vardagen lite enklare för våra kunder och deras användare.

Marknadsföring på internetSyns man inte på internet så finns man inte


Marknadsföring kan beskrivas som att finna kunder för sin produkt eller tjänst på marknaden, att visa upp sig och göra sig hörd. Det är för alla en nyckelfaktor i ett framgångsrecept. För många är marknadsföring liktydigt med reklam, men marknadsföringsbegreppet är mycket vidare än så. Förenklat kan man säga att marknadsföring är allt det man gör för att finna sina kunder och behålla dem, medan reklam är ett av verktygen för att visa att företaget finns till och har något att erbjuda.


 


Marknadsföring på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, med rätt kraft, till rätt pris är nyckeln till framgång.


 


-syns man inte finns man inte


 


-finns det en marknad -fyll den


 


-finns det ingen marknad -skapa en


 


-att inte marknadsföra, för att spara pengar, är detsamma som att stanna klockan för att spara tid.


 


Saluhallen besöks av  köpstarka kunder varje dag.


 


Marknadsför ditt företag med en bannerannons i saluhallen och nå snabbt ut till nya kunder med ökad vinst och omsättning.


 


Annonsera i saluhallen >


Synas bättre på internet

 

Produktion av hemsidor

 

Vi tar hand om hela produktionen och hjälper till med allt från layout, sökordsoptimering och utformning till registrering av domän, e-posthantering och  webbhotell.

 

Den globala användningen av Internet genomgår en explosionsartad utveckling. Miljarder människor världen över använder sig utav Internet regelbundet. Nya kontakter knyts såväl nationellt som internationellt, vilket i sin tur skapar nya möjligheter för den som är öppen för förändring och villig att ta till sig den nya tekniken. Du får hjälp att utnyttja Internet på ett sätt som gör din verksamhet mer lönsam,  effektiv och attraktiv.

 

 

Vi skapar och bygger professionella, snygga och billiga hemsidor åt företag, föreningar och privatpersoner.

 

 

Sökmotoroptimering

 

 

FÅ FLER KUNDER OCH BESÖKARE TILL DIN HEMSIDA MED SÖKMOTOROPTIMERING.

 

Till skillnad från traditionell annonsering bygger sökmotoroptimering på att de kunder som redan aktivt söker efter tjänster likt era hittar just er hemsida lättare. Vi målsätter alltså en köpstark kundkrets och ser till att din hemsida ligger i toppen av de möjliga resultaten.

 

 

 

 

Sökordsoptimerad hemsida

 

Vi bygger alltid hemsidor som är sökmotoroptimerade i grunden, vilket underlättar synligheten i sökmotorerna.

Vill du ha hjälp att synas bättre i google? Då är sökmotoroptimering det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest effektiva och prisvärda sättet att marknadsföra sig på internet idag och är idag det absolut mest lönsamma sättet att marknadsföra sina tjänster, oavsett om du agerar lokalt, nationellt eller internationellt.

 

 

 

 

Hur får man sin hemsida att synas på google?

 

Att synas i Google är det viktigaste om du vill lyckas på internet.

Man måste upp och kriga om plats ett, två och tre på de orden man vill synas på.

 

 

 

 

Uppdatering av hemsida

 

Det finns flera skäl att uppdatera webbplatsen ofta. Fler uppdateringar ger mer, aktuellare och intressantare innehåll, och det gillar både Google och besökarna.

 

 

 

 

Synas på Google

 

Att bara synas på Google är en sak, men att synas högt upp på sökord som faktiskt ger dig mer kunder är en annan sak.

Det allra enklaste är att börja jobba med sökmotoroptimering på ett aktivt sätt och låta ett företag som Euro Horse It ta hand om dina placeringar på Google.

 

En ny fräsch webbplats kommer ge dig fler kunder.

 

 

Tre it har kraften, viljan, kunskapen och erfarenheten för att öka din synbarhet på internet.

 
TRE IT WEBBYRÅ


Vi är en liten webbyrå med en passion för marknadsföring


Vision och affärsidé

Vår vision är ”att skapa en bättre marknadsföring för de många människorna”. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett prisvärt sortiment av form och funktionsriktiga starka hemsidor till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem.

För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer, satsar på automatiserade tillverkningsprocesser och tillverkar stora volymer. Vi vill skapa en bättre vardag för alla som påverkas av vårt företag.

VAD VI GJORT TIDIGARE

Tre it har hela tiden målsättningen att med användarvänliga och lättillgängliga IT- och internettjänster underlätta och effektivisera det dagliga arbetet för små och medelstora företag på ett kostnadseffektivt sätt.


Vi har uppdragsgivare inom skilda affärsområden med olika behov, mål, synsätt och ambitioner. Trots sina olikheter har de alla dock en sak gemensamt, och det är att de vill lösa ett affärsrelaterat problem tillsammans med oss, våra kompetenser och digitala tjänster, och därmed öka lönsamheten.


Här finns ett urval av de hemsidor vi byggt och eller sköter >

unsplash