Tjänster

Tjänster

Våra tjänster och produkter

Slipning av knivar och verktyg

SALUHALLEN


-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister, konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.

 

Butiken  drivs av våra värderingar och vårt stora intresse för livet hemma. Varje produkt, vara  eller tjänst vi saluför  bygger på vår vision att göra hemmet och vardagen  till en bättre plats och tillvaro.Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga verktyg och heminredningsartiklar till så bra priser att så många som möjligt kan köpa dem.För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja.Dessutom sträcker sig vår vision långt  bortom  knivslipning och heminredning. Vi vill skapa en bättre vardag för alla som påverkas av vårt företag.

Vi är helt fristående så ni finner ett stort varierat utbud av produkter, både nytt och begagnat.

Vår vision är att skapa en bättre vardag och en lyxig helg för alla.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer en  god service och snabba leveranser.

Vårt sortiment och våra priser i butiken uppdateras löpande.


Saluhallen >


UTBILDNING

 

"En omsorgsfullt och noggrant slipad kniv bidrar till nöjet att laga mat och minskar risken för förslitningsskador för yrkesmänniskor, samt gör arbetet mycket lättare"

 

Samtliga våra utbildare är yrkesverksamma inom det område de utbildar i och förenar teori och praktik i undervisningen. Vår målsättning är att alltid utmana dig, både i din framtida yrkesroll och som individ. Vår pedagogik bygger på att du skall få uppleva, reflektera och utvecklas för att förbereda dig inför nya utmaningar och för att få tillgång till nya verktyg.

 

Vi anordnar kurser och utbildningar i knivslipning kontinuerligt  för  nybörjare samt för er som vill lära sig att slipa yrkesmässigt och professionellt.


Utbildning i knivslipning >

 

SLÅTTERKURS


 Utbildning i lieslåtter

 

Vi erbjuder följande utbildning i lieslåtter  där du efter genomförd utbildning ska kunna slå med lie på ett säkert sätt . Utbildningen ger en inblick och förståelse för olika typer av liar och orv och vilka förutsättningar som krävs för att  slå och hantera en lie.Det här är en teoretisk kurs blandad med praktiska moment för er som vill lära sig mer om hur man slår med lie..Vid de praktiska momenten demonstrerar kursledaren olika tekniker av slipning och bryning av lien och vad det ger för resultat. Du som deltagare får sedan själv slipa knacka och bryna lien  på egen hand. Vi går igenom och diskuterar de olika teknikerna och dess resultat och du får sedan själv bedöma vilken metod som passar dig bäst.


Slåtterkurs med lie >

HEMSIDOR


TRE IT TILLVERKAR HEMSIDOR

 

 

En modern hemsida är ett bra fundament att stå på. För att göra affärer idag krävs dock mycket mer. Inte minst en smart strategi, bra innehåll och välplanerad marknadsföring.

 

Din hemsida måste vara synlig för dina potentiella kunder, enkel att använda och fylld av regelbundet relevant innehåll.

Vi tillverkar hemsidor åt stora som små företag, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Vi tillverkar din hemsida med mobilanpassning och med sökmotoroptimering var du än befinner dig.

Vi är webbyrån som hjälper dig med allt från idé till design och att ta fram bra text- och bildmaterial till din hemsida till fasta och rimliga priser.

Alla hemsidor som vi tillverkar är uppbygda med en lättanvänd uppdateringsmodul . Med hemsideprogrammet lägger du till och ändrar sidor samt kan se statisktik och få hjälp med hemsidor och sökmotorsoptimering. Med uppdateringsmodulen så kan du uppdatera din hemsida från vilken dator som helst, hur ofta som helst och när du vill.

Alla hemsidor som vi bygger är utbyggnadsbara med fler sidor och tillägg för webbshop.


Hemsidor >

Marknadsföring 


Marknadsföring kan beskrivas som att finna kunder för sin produkt eller tjänst på marknaden, att visa upp sig och göra sig hörd. Det är för alla en nyckelfaktor i ett framgångsrecept. För många är marknadsföring liktydigt med reklam, men marknadsföringsbegreppet är mycket vidare än så. Förenklat kan man säga att marknadsföring är allt det man gör för att finna sina kunder och behålla dem, medan reklam är ett av verktygen för att visa att företaget finns till och har något att erbjuda.


Marknadsföring på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, med rätt kraft, till rätt pris är nyckeln till framgång.

-syns man inte finns man inte

-finns det en marknad -fyll den

-finns det ingen marknad -skapa en

-att inte marknadsföra, för att spara pengar, är detsamma som att stanna klockan för att spara tid.

Saluhallen besöks av  köpstarka kunder varje dag.

Marknadsför ditt företag med en bannerannons i saluhallen och nå snabbt ut till nya kunder med ökad vinst och omsättning.


Marknadsföring >