Skicka knivar

PROFESSIONELL SLIPNING AV KNIVAR & VERKTYG
Välkommen till Tre knivar sliperiVi är aktiva på marknaden sedan mitten av 1980-talet i nuvarande form, med traditionell knivslipning på vattenkylda slipstenar, med kunder runt om i Sverige, vi är etablerade på natursköna Hökensås.


Vi knyter an till den tradition som finns bland knivslipare, skärslipare, knivmakare och tillverkare. Rätt kniv och noggrant slipad bidrar till nöjet att laga mat.


Tre knivar vänder sig till såväl privatpersoner som till proffs. Alla knivar behöver slipas – förr eller senare.

Professionell knivslipning med rikstäckande upptagningsområde i Sverige för att skicka knivar för slipning med post eller annan distributionsfirma, som lanserades 1986 med stor framgång då vi blev rikstäckande inom knivslipning.

Vår strävan är att slipa knivar med högsta kvalité till så lågt pris som möjligt.


KNIVSLIPNING


SLIPNING AV KNIVAR, RAKKNIVAR, LIAR, YXOR OCH VERKTYG


Vi slipar alla knivar och eggverktyg på traditionella vattenkylda slipstenar och för hand av människor. Fördelen med slipning på vattenkylda slipstenar är att minimalt med gods slipas bort för en extrem skärpa. Kniven blir aldrig varm och därmed behåller den alltid sin ursprungliga härdning från tillverkningen. Alla knivtillverkare rekommenderar slipning på vattenkylda slipstenar för att bibehålla knivens hållbarhet, livslängd, skärpa, säkerhet och egenskaper.