Erbjudande

 

 

ERBJUDANDEN IDAG

 

Aktuella rabatterbjudanden idag (alla erbjudanden är individuella och kan ej kombineras, frakt rabatteras ej)

 

 

 

 

 

 

REA I FEBRUARI 2019 70% I RABATT PÅ KNIVSLIPNING

 

KNIVSLIPNING PRIS FRÅN 10,50 KR PER KNIV

 

Under hela Februari månad 2019 ger vi hela 70% i rabatt på slipning av knivar (Köksknivar, kockknivar och slaktknivar) på ordinarie pris på knivslipning när ni skickar knivar för slipning.

 

Frakt tur och retur tillkommer.

 

För att ta del av erbjudandet ange rabattkod Rea i Februari via mail eller på ett papper tillsammans med dina knivar.

 

Erbjudandet gäller tom den 28 Februari 2019

 

Här betalar man för slipning av knivar med rabatt i Februari 2019 >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erbjudande i saluhallen

 

Dessa erbjudanden gäller i saluhallen. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, att utbudet kan förändras, samt att utvalda varor eller tjänster tar slut.

Dagens erbjudande i saluhallen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knivslipmaskin

Med Tormeks nya slipsten T-8 får du ta del av många av Tormeks innovativa lösningar och framförallt en riktigt hög kvalité på en våtslip. T-8 ger extrem precision tack vare sitt helgjutna stativ som ger dig minimalt med spel för universalstödet.Du kan slipa verktyget till exakt önskad form. Även komplicerade former som fingerformade svarvskölpar, skedformade bildhuggarjärn och ovala svarvmejslar med konvex egg slipar du enkelt. När eggens form en gång är skapad, kan du skärpa den på mindre än en minut. Med en vanlig knivslip kan du endast slipa kniv, men med Tormeks unika system kan du enkelt slipa dina knivar i olika storlekar, dessutom får du tillgång till ett helt system med möjlighet att slipa en rad andra verktyg!

 

Tormek T 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabatt för pensionärer

 

30% i rabatt på slipning av knivar och verktyg för pensionärer

 

Just nu får man 30 % rabatt på slipning av knivar och verktyg.

 

Få 30 % pensionärsrabatt på slipning av knivar & verktyg på ordinarie prislista när ni skickar för slipning!

 

Meddela oss med en kommentar i detta inlägg på Facebook att du vill ta del av pensionärsrabatten samt hur många knivar eller verktyg du skickar in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studentrabatt

 

30% i rabatt på slipning av knivar och verktyg för studenter.

 

Just nu får man 30 % rabatt på slipning av knivar och verktyg.

 

Få 30 % studentrabatt på slipning av knivar & verktyg på ordinarie prislista när ni skickar för slipning!

 

Meddela oss med en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av studentrabatten samt hur många knivar eller verktyg du skickar in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betalningsvillkor-betalningsalternativ

 

 

Betala med Swish för både företag och privatpersoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betala kostnaden för slipning till swish nummer 1231466895

 

Vänligen sänd med en lapp med namn, adressuppgifter samt mobilnummer i paketet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY 2019

 

Black Friday börjar Fredagen den 29 November 2019

 

BLACK FRIDAY – EN ANNORLUNDA HISTORIA, ETT ANNORLUNDA FENOMEN BÅDE FÖR KUNDER OCH BUTIKER

I butiker både i Usa,Sverige, Europa och Asien, dyker det upp mängder med extra bra erbjudanden under Black Friday. Dagen är fortfarande inte lika stor i andra länder som det är i USA. Likväl, effekten av denna shoppinghögtid sprider sig snabbt runt om i världen. Då undrar du kanske, när är Black Friday? Datumet för Black Friday 2019 är 29 November.Det faktiska datumet För Black Friday eller Black Fredag ändras från år till år, men tumregeln är att det alltid är fredagen efter Thanksgiving.

I USA är Black Friday den största shoppingdagen med rekordomsättningar i butik. Det gissas på att Black Friday får kassaapparaterna att plinga in mer än 60 miljarder dollar på bara denna enda dag. Vissa butiker öppnar redan kvällen innan Black Friday, bara för att den som är snabbast ska få tag på de billigaste produkterna och bästa erbjudandena. Namnet Black Friday har förklarats på flera olika sätt. Bland annat för att beskriva trafikkaoset som uppstår i de största städerna dagen efter Thanksgiving. Andra tror att förklaringen är att många butiker blöder röda siffror i de finansiella rapporterna från januari till november, men strax efter Thanksgiving och Black Friday börjar siffrona att bli svarta igen.

 

Storbritannien är en av de första som följt i USAs fotsteg. Deras Black Friday 2019 verkar bli den största som landet någonsin haft. Detta kommer med blandade känslor från både butiker och konsumenter. Dock så är det stora deltagandet under dagen ett bevis på att majoriteten älskar Black Friday erbjudanden. Det är därför lätt att se varför så många också är ivriga inför Sveriges Black Friday.

 

I Sverige är det speciellt webbutiker som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday. Men det finns flera fysiska butiker som hakar på trenden också. Under de 24 timmar som erbjudandena kommer in, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

 

Vad är Black Friday?

Black Friday har under de senaste åren i Sverige blivit ett välkänt begrepp och ett populärt fenomen med garantier om bra erbjudanden och rabatter. Detta trots att Black Friday är ett relativt nytt fenomen. Svenskarna har verkligen tagit denna shopping-dag till sig och fler butiker och kedjor hoppar på denna dag med riktigt bra erbjudanden.

Black Friday växer för varje år som går och en sak kan vi vara säkra på, det är en dag som är här för att stanna. Vad dom flesta dock inte har koll på är historien bakom denna enorma shopping-dag.

 

Historien bakom Black Friday

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen med en omsättning på omkring 50-60 miljarder på en enda dag för handeln.

 

Runt 2010 så tog Black Friday steget utanför USA:s gränser och har nu blivit ett globalt fenomen, idag är detta en shoppingdag som finns över nästan hela världen.

 

Var kommer namnet Black Friday ifrån?

Det finns delade meningar om när och hur namnet Black Friday har uppkommit. Det finns både de mer kontroversiella historierna som handlar om slavhandel och de lite mer jordnära förklaringarna som att begreppet uppstod eftersom denna dag fick butikernas bokslutssiffror att gå från röda till svarta. Den förklaring som dock verkar mest trovärdig och som de flesta håller med om är att namnet först användes av den lokala poliskåren för att beskriva det enorma trafikkaos som uppstod under denna fredag efter Thanksgiving.

 

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23:e och 29:e november.

 

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren:

 

Black Friday 2019 infaller fredagen den 29 November

 

Black Friday 2020 infaller fredagen den 27 November

Black Friday 2021 infaller fredagen den 26 November

Black Friday 2022 infaller fredagen den 25 November

 

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i mitten av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.

 

Black Friday hos Tre Knivar

Vi på Tre Knivar var tidiga på denna nya trend i Sverige och har kunnat erbjuda våra kunder riktigt bra erbjudanden. Förra året så fick vi in enorm tillströmmning av nya kunder för slipning av knivar och verktyg som vi fått som stamkunder och på vår hemsida var belastningen mycket hög. Detta är en viktig helg för hela handeln och vi på Tre Knivar vill att våra kunder ska få ta del av riktigt bra erbjudanden och 2018 kommer inte vara något undantag, senast klockan 00:00 natten mellan torsdag och fredag (23e-24:e november) så presenterar vi årets Black Friday rabatter på denna sida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY, BLACK WEEK RABATTER 2019

 

Fredagen den 27 November 2019 lämnas hela % i rabatt på slipning utav knivar och verktyg på ordinarie pris när ni skickar för slipning.

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av rabatten under Black Friday samt hur många knivar, liar eller verktyg ni vill skicka in för slipning.Frakt tur och retur tillkommer. Erbjudanden under Black Friday 2019 börjar den 27 November 2019 och slutar den 30 November 2019.

Välkomna!

 

 

Erbjudande under Black Friday 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY I SVERIGE 2019

 

Välkommen till Black Friday 2019-Fredagen den 27 November så smäller det

 

Det amerikanska fenomenet Black Friday har verkligen vaknat till liv i Sverige och är här för att stanna.Den 27 november är det dags igen. Fler och fler svenska butiker och företag har tagit till sig "svart fredag"-konceptet från USA och säljer ut produkter till mycket stora rabatter. Men även om svenskarna inte har kunnat spara så mycket än, så växer det år för år. Inom kort kan det vara lika kommersiellt som i USA, där det är den stora högtiden för shopping. För många amerikaner är Black Friday en ännu större händelse än självaste Super Bowl. Black Friday är alltid dagen efter Thanksgiving, vilket infaller den fjärde torsdagen i november.

 

Sveriges Black Friday 2019 tros bli det största och viktigaste både för konsumenter, försäljare, tillverkare och grossister som vi någonsin skådat...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY RABATTER 2019

 

Fredagen den 27 November 2019 lämnas hela % i rabatt på slipning utav knivar och verktyg när ni skickar för slipning.

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av rabatten under Black Friday samt hur många knivar, liar eller verktyg ni vill skicka in för slipning.Frakt tur och retur tillkommer.Erbjudanden under Black Friday 2019 börjar den 27 November 2019 och slutar den 30 November 2019.

Välkomna!

 

 

Erbjudande hos Tre knivar under Black Fiday 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY PRESENTKORT 2019

 

Fredagen den 27 November 2019 lämnas hela % i rabatt på presentkort gällande slipning av knivar och verktyg.

 

Få % i rabatt vid köp av presentkort för slipning av knivar & verktyg på ordinarie pris på presentkort

 

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta dela av rabatten under Black Friday samt hur många presentkort ni vill köpa.

 

Erbjudanden under Black Friday 2019 börjar den 27 November 2098 och slutar den 30 November 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FREDAG 2019

 

Black Fredag börjar Fredagen den 23 November 2019 i Sverige

 

BLACK FREDAG – EN ANNORLUNDA HISTORIA, ETT ANNORLUNDA FENOMEN BÅDE FÖR KUNDER OCH BUTIKER

I butiker både i Usa,Sverige, Europa och Asien, dyker det upp mängder med extra bra erbjudanden under Black Friday. Dagen är fortfarande inte lika stor i andra länder som det är i USA. Likväl, effekten av denna shoppinghögtid sprider sig snabbt runt om i världen. Då undrar du kanske, när är Black Friday? Datumet för Black Friday 2019 är 27 November.Det faktiska datumet För Black Friday eller Black Fredag ändras från år till år, men tumregeln är att det alltid är fredagen efter Thanksgiving.

I USA är Black Friday den största shoppingdagen med rekordomsättningar i butik. Det gissas på att Black Friday får kassaapparaterna att plinga in mer än 60 miljarder dollar på bara denna enda dag. Vissa butiker öppnar redan kvällen innan Black Friday, bara för att den som är snabbast ska få tag på de billigaste produkterna och bästa erbjudandena. Namnet Black Friday har förklarats på flera olika sätt. Bland annat för att beskriva trafikkaoset som uppstår i de största städerna dagen efter Thanksgiving. Andra tror att förklaringen är att många butiker blöder röda siffror i de finansiella rapporterna från januari till november, men strax efter Thanksgiving och Black Friday börjar siffrona att bli svarta igen.

 

Storbritannien är en av de första som följt i USAs fotsteg. Deras Black Friday 2019 verkar bli den största som landet någonsin haft. Detta kommer med blandade känslor från både butiker och konsumenter. Dock så är det stora deltagandet under dagen ett bevis på att majoriteten älskar Black Friday erbjudanden. Det är därför lätt att se varför så många också är ivriga inför Sveriges Black Friday.

 

I Sverige är det speciellt webbutiker som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday. Men det finns flera fysiska butiker som hakar på trenden också. Under de 24 timmar som erbjudandena kommer in, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

 

 

BLACK FREDAG RABATTER 2019 I SVERIGE

 

Fredagen den 27 November 2019 lämnas hela % i rabatt på slipning utav knivar och verktyg när ni skickar för slipning.

Vänligen lämna en kommentar på vår Facebook sida att du vill ta del av rabatten under Black Friday samt hur många knivar, liar eller verktyg ni vill skicka in för slipning.Frakt tur och retur tillkommer.Erbjudanden under Black Friday 2019 börjar den 27 November 2019 och slutar den 30 November 2019.

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY I SALUHALLEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY 2019, BLACK WEEK RABATTER 2019

 

Fredagen den 29 November 2019 lämnas hela % i Black Friday rabatt på slipning utav knivar (Köksknivar, kockknivar och slaktknivar) på ordinarie pris på knivslipning när ni skickar knivar för slipning.

 

Frakt tur och retur tillkommer.

 

Erbjudanden under Black Friday 2019 börjar den 29 November 2019 och slutar den 30 November 2019.

 

För att ta del av Black Friday erbjudandet ange rabattkod BLACK FRIDAY 2019 via mail eller på ett papper tillsammans med dina knivar.

Välkomna!

 

Här betalar man för knivslipning under Black Friday 2019 >>>

Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger, butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar, förutom keramiska knivar.

Knivslipning

Lämna in knivar för slipning. Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

Lämna knivar

Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar, köksknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Skicka knivar

 

Saluhallen

-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister,konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.

Vi är helt fristående så ni finner ett stort varierat utbud av produkter,både nytt och begagnat.

Vår vision är att skapa en bättre vardag och en lyxig helg för alla.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer en god service och snabba leveranser.

Saluhallen

 

Vi har funnits på marknaden sedan mitten av 1980-talet i nuvarande form, med traditionell knivslipning på vattenkylda slipstenar, med kunder runt om i Sverige och Europa, vi är etablerade på natursköna Hökensås.

Vi knyter an till den tradition som finns bland knivslipare, skärslipare, knivmakare och tillverkare. Rätt kniv och noggrant slipad bidrar till nöjet att laga mat.

Professionell knivslipning med rikstäckande upptagningsområde i både Sverige och Europa för att skicka knivar för slipning med post eller annan distributionsfirma, som lanserades 1986 med stor framgång då vi blev rikstäckande och på senare tid även i Europa inom knivslipning.

In och utlämningsstället är aldrig längre ifrån kunden än närmaste postkontor, postombud eller distributionsfirma.

Mer om oss

KONTAKT

 

Tre Knivar

Häldeholm Månsabolet 1

566 93 Brandstorp

Sweden

Email: info@slipaknivar.com

 

Copyright Tre knivar 2019 @ All Rights Reserved | Sidan levererad av Tre It