Saluhallen

Saluhallen

-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister, konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.

 

 

Säker betalning

Alla våra betalningar är säkra. Välj mellan kortbetalning,direktbetalning, swish eller betalning till fysisk plats eller butik.

 

Trygg leverans

Alla våra leveranser är valbara eller hämtbara i fysisk butik eller plats.

 

Allmänna villkor

Allmänna villkor

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen alla dagar & vårt mål är att besvara ditt mail inom 24 timmar.

Kontakta kundtjänst

 

Saluhallen

-en butik i samarbete på internet för leverantörer, grossister, konsumenter, privata, proffs och hem & hobby.

 

Saluhallen

Butiken drivs av våra värderingar och vårt stora intresse för livet hemma. Varje produkt, vara eller tjänst vi saluför bygger på vår vision att göra hemmet och vardagen till en bättre plats och tillvaro.Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga verktyg och heminredningsartiklar till så bra priser att så många som möjligt kan köpa dem.För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja.Dessutom sträcker sig vår vision långt bortom knivslipning och heminredning. Vi vill skapa en bättre vardag för alla som påverkas av vårt företag.

Vi är helt fristående så ni finner ett stort varierat utbud av produkter, både nytt och begagnat.

Vår vision är att skapa en bättre vardag och en lyxig helg för alla.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer en god service och snabba leveranser.

Vårt sortiment och våra priser i butiken uppdateras löpande.

 

 

Samarbeta med oss

Välkomna till samarbete.

Ett samarbete med oss bjuder på en smidig och obyråkratisk organisation med goda relationer med kunder,tillverkare,samt leverantörer runt om i Sverige och Europa.

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder samt leverantörer god service och snabba leveranser.

Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda en lönsam affär. Därför är det alltid en god idé att ha en direktkontakt med oss.

 

Få fart på din försäljning i både Sverige och Europa och nå dina kunder enkelt och kostnadseffektivt på saluhallen, samtidigt som du exponerar dina produkter och ditt varumärke.

Vi är hela tiden öppna för samarbeten med nya leverantörer stora som små– etablerade som oetablerade, så när du är intresserad av ett samarbete är det bara att kontakta oss.

Kontakta saluhallen

 

 

Sälja till oss

Vår strävan och mål är att alltid kunna erbjuda våra leverantörer,såväl privata som företag en god service och snabba beslut.

Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda en lönsam affär. Därför är det alltid en god idé att ha en direktkontakt med oss.

Att sälja till oss bjuder på en smidig och obyråkratisk organisation.

Sälja till saluhallen

 

Sälja hos oss

Saluhallen letar ständigt efter produkter som förnyar vårt sortiment. Vi är intresserade av produkter från både väletablerade varumärken, mindre producenter, tillverkare, privatpersoner och enskilda formgivare.

Har du en idé eller en färdig produkt som du tror skulle passa hos oss?

Välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan

 

Öppna butik i saluhallen

Få fart på och öka din försäljning och nå nya kunder enkelt och kostnadseffektivt. Öppna en butik i saluhallen och exponera dina produkter,tjänster och ditt varumärke på sveriges mest kostnadseffektiva marknadsplats.Nyckeln till all framgång är samarbete samt att man gör det man är bäst på.

Butiker i saluhallen

 

 

Säker betalning

Alla våra betalningar är säkra. Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, swish eller betalning till fysisk plats eller butik.

 

Trygg leverans

Alla våra leveranser är valbara eller hämtbara i fysisk butik eller plats.

 

Allmänna villkor

Allmänna villkor

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen alla dagar & vårt mål är att besvara ditt mail inom 24 timmar.

Kontakta kundtjänst

 

 

Dropshipping

Dropshipping-vi säljer du levererar

Dropshipping är en väl beprövad och fungerande effektiv säljkanal för både tillverkare, återförsäljare, grossister och leverantörer.Dropshipping fungerar i saluhallen såhär:

Saluhallen säljer och tar betalt för en vara eller tjänst och tar mellanskillnaden som vår vinst.

Du som grossist, tillverkare, företag eller privatperson levererar till kund.När kunden fått sin vara, produkt eller tjänst betalar vi dig det överrenskomna priset.

Grossister

Effektivisera din försäljning som grossist genom förbättrad synbarhet och ökad exponering i saluhallen.Vi söker hela tiden efter nya samarbeten med grossister, återförsäljare, leverantörer och tillverkare för ett lyckat samarbete.

Återförsäljare

Är du återförsäljare som vill öka din försäljning och öka din vinst så kontakta oss redan nu för ett lyckat samarbete.

Tillverkare

Tillverkare sökes för ett givande samarbete för vidare försäljning.

Återvinning

Vi anser att vårt ansvar inte tar slut i och med att vi säljer våra tjänster och produkter. Med hjälp av återvinning kan vi ge använda knivar, instrument och verktyg ett nytt liv, skydda naturresurser och minska miljöpåverkan.

Tillväxten och konsumtionen i samhället ökar, liksom avfallsmängderna. Mer konsumtion resulterar i mer avfall. Med tanke på att våra naturresurser är begränsade, att vårt klimat förändras, och att efterfrågan på nya råvaror ökar är det viktigare än någonsin att vi tar tillvara den resurs som avfallet utgör.

Den sannolikt viktigaste miljöfrågan vi står inför är klimatförändringarna. De flesta av oss är överens om att vi måste minska på klimatgaserna, leva energisnålare och spara på jordens resurser.

Vi återvinner i stort sett allt i form av knivar, instrument, kirurgiska instrument, verktyg, köksutrustning, kökstillbehör, heminredning och emballage för att dra vårt strå till stacken.

Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger, butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar, förutom keramiska knivar.

 

Här kan du lämna in knivar för slipning.Vill du lämna in knivar för slipning? Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

 

Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar, köksknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

 

 

Kniven är troligen människans äldsta handverktyg, ursprungligen tre olika stenskärvor med vassa eggar, en med rak egg, en med böjd egg, en som var spetsig som man kunde sticka hål med.

Senare bakade man ihop dessa tre stenverktyg till världens första multi tool, först i koppar, brons och järn, numera av stål.

 

Vi har funnits på marknaden sedan mitten av 1980-talet i nuvarande form, med traditionell knivslipning på vattenkylda slipstenar, med kunder runt om i Sverige och Europa, vi är etablerade på natursköna Hökensås.

Vi knyter an till den tradition som finns bland knivslipare, skärslipare, knivmakare och tillverkare. Rätt kniv och noggrant slipad bidrar till nöjet att laga mat.

Professionell knivslipning med rikstäckande upptagningsområde i både Sverige och Europa för att skicka knivar för slipning med post eller annan distributionsfirma, som lanserades 1986 med stor framgång då vi blev rikstäckande och på senare tid även i Europa inom knivslipning.

In och utlämningsstället är aldrig längre ifrån kunden än närmaste postkontor, postombud eller distributionsfirma.

Mer om oss

KONTAKT

Tre Knivar

Häldeholm Månsabolet 1

566 93 Brandstorp

Sweden

Email: info@slipaknivar.com

 

Copyright Tre knivar 2017 @ All Rights Reserved | Sidan levererad av TRE IT