Dödsbo köpes

DÖDSBON KÖPES


i Jönköping, Habo, Bankeryd, Brandstorp, Mullsjö, Falköping, Skövde, Tidaholm och Hjo.

Vi erbjuder helhetslösningar och dellösningar för dödsbon.Vi har lång erfarenhet av att ta hand om dödsbon.

Vi gör det på ett väl genomtänkt sätt så att du och dina närstående i största möjliga mån kan fokusera på det som är viktigt för just er i den tillvaro ni befinner er i. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med att lämna vidare hela eller stora praktiska delar, som ofta är för jobbigt att handskas med då någon går bort.Praktiska lösningar

Vi löser allt inom dödsbon och tar vid behov hand om hela hemmet – från auktion till städning och försäljning. Du behöver bara kontakta oss, så ordnar vi med resten i samråd med dig, och enligt dina önskemål.Vi erbjuder helhetslösningar för hela hem och dödsbon. Tillsammans skräddarsyr vi våra tjänster för dig och dina behov gällande transport, tömning och städning. Inget uppdrag är för stort eller för litet, och vi tar även hand om det som inte går ut på försäljning.
Vi hjälper  dig med allt ifrån att tömma och sälja dödsboet till städningen.

Vill du hellre utföra vissa delar av arbetet själv? Då kan du självklart välja att anlita oss för de delar av arbetet som du inte vill göra själv. Vi förmedlar även kontakt med pålitliga och kunniga mäklare.Vi kan hjälpa dig omgående med ditt dödsbo i Jönköping, Habo, Brandstorp, Mullsjö, Falköping, Skövde, Skara, Mariestad, Hjo, Tidaholm och Ulricehamn.  Vi köper även  dödsbon i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.Det spelar ingen roll om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt!

Vi har många års erfarenhet av att köpa och tömma dödsbon av olika karaktär.Du får en korrekt bedömning som oftast ligger över auktionshusens prisbedömning,

då vi har ett nätverk av bra betalande köpare och samlare. Vår styrka är att vi kan ta uppdrag med kort varsel, har lång erfarenhet i branschen och skräddarsyr vår arbetsinsats efter ert behov.Vi skräddarsyr uppdraget efter ert behov.
HUR GÅR DET TILL?


Vi är flexibla i all hantering av dödsbon vid försäljning och del eller helhetslösningar för dödsbon, vi är till för att underlätta i en svår situation.Vi jobbar företrädesvis enligt följande alternativ.Alternativ 1


1. Värdering av dödsbo

Vi kommer för en värdering av dödsboet eller bohaget. Vi räknar värdet på plats och ni får reda på summan.Sedan räknar vi på jobbet ni önskar få gjort. Vi drar av summan av värdet mot den kostnad ni har mot oss.Det resulterar i att antigen så betalar ni oss eller så blir det vi som betalar er.

Värderingen är kostnadsfri.2. Tömning av dödsbo

Vi tömmer dödsboet, sorterar, packar, forslar bort, sanerar och städar dödsboet.

Beroende på marknadsvärdet hos bohaget kan det bli så att du får betala oss för arbetet, men det kan mycket väl bli tvärtom, att vi betalar dig för bohaget och drar av för våra arbetskostnader, om godset är tillräckligt värdefullt.3. Försäljning av dödsbo

Det vi inte kan sälja, skänker vi till Svenska Kyrkan och ser till att allt kommer till användning på något sätt. Det som blir över går till återvinning.4. Städning av dödsbo

När vi har tömt dödsboet inklusive källare, förråd och andra utrymmen så flyttstädar vi dödsboet, bohaget eller huset.

Beroende på marknadsvärdet hos bohaget kan det bli så att du får betala oss för arbetet, men det kan mycket väl bli tvärtom, att vi betalar dig för bohaget och drar av för våra arbetskostnader, om godset är tillräckligt värdefullt.
Alternativ 2


Sälja dödsbo

Vi köper dödsboet till ett överenskommet pris och fraktar bort lösöret.
Alternativ 3Försäljning av dödsbo mot provision

Vi tar hand om försäljningen av dödsboet och säljer inventarierna och tar ut en provision på 10% när bohaget är sålt. Alternativt att ni sätter det pris ni vill ha så tar vi överskjutande del av försäljningen.

Vilka försäljningskanaler som används beror på vad som finns i dödsboet.

Hanteringsavgifter betalas av uppdragsgivaren.

Det som inte går att sälja tas ingen avgift ut på utan man kan ta tillbaka inventarierna, eller så ser vi till att det skänks vidare eller går till återvinning.

Värdering av dödsboDödsboet, lantbruket, företaget eller hemmet värderas med omsorg.

Vi är noggranna med att hålla oss uppdaterade när det gäller prisbilden på olika föremål och samlarobjekt. Vår kunnighet är mångårig och bred inom ett flertal specialområden. Du kan känna dig trygg med att vår kunskap ger dig en så korrekt värdering som möjligt. Prismässigt matchar vi oftast de stora auktionshusen.Vi utgår från vad du vill och har behov av, och hjälper dig sedan med ditt dödsbo utifrån de önskemål du har. Vi hjälper till med hemvärdering av konst, smycken, porslin, möbler, mynt och allt där emellan. Vi har ett brett kunnande och spetskompetens kring värdering av alla områden, vilket också ökar möjligheten till bästa möjliga ersättning på de föremål du önskar att sälja.Värdera dödsbo

Vi värderar bohaget i dödsboet. Om värdet av föremålen i hemmet överstiger kostnaden för att tömma och/ eller städa dödsboet betalar vi för dödsboet.
Om det tvärtom är så att kostnaden för att tömma och städa dödsboet överstiger värdet på bohaget så betalar ni oss.
Värderingen är kostnadsfri och ni binder er inte för något.Anlita oss för värdering av dödsbo. Många tror det bara är dödsbon med antikviteter som är värda något men sanningen är att nästan allting har ett värde och att de flesta dödsbon i slutändan ger ett överskott.

Värdering av dödsboet är också viktig för att arvskiftet ska bli rättvist. När en person avlidit ska kvarlåtenskapen fördelas enligt testamente och lagregler. För att detta ska kunna göras korrekt måste allt som tillhör dödsboet värderas.KOSTNADSFÖRSLAG

När du kontaktar oss för att du vill sälja ett dödsbo gör vi först en värdering av dödsboet och ger dig sedan ett kostnadsförslag. Många gånger räcker dödsboets värde till vårt arbete och mycket mer därtill. Det blir alltså pengar över till dödsboet.

I andra fall har kanske släktingar redan tagit hand om delar av dödsboet. Då sjunker ofta värdet. Det förekommer förstås också att ett dödsbo inte innehåller så mycket från början av olika skäl. Även i dessa fall finns oftast saker av värde som kan finansiera arbetet med bortforsling och sortering. Bara i undantagsfall behöver du faktiskt betala för arbetet.


Alla våra kostnadsförslag är utan avgift.

Sälja dödsbo


Vi vet att sälja ett dödsbo kan vara en svår process, då vi har lång och god erfarenhet av detta.

Vi hjälper dig gärna med alla detaljer och ser till att allt sköts på rätt sätt. När värderingen är klar ser vi till att ta bra och fina fotografier av alla föremål. Något vi lägger stor vikt vid då detta ökar möjligheterna till försäljning.


Vi köper och säljer dödsbon.

Försäljning av dödsbo.
Vi sköter försäljning av bohag och dödsbon, antingen genom att vi köper hela dödsboet av dig i sin helhet, eller genom att vi säljer delar av det för din räkning. Vilka försäljningskanaler som används beror på vad som finns i dödsboet.


Värdefulla antikviteter eller designmöbler säljs bäst till väntande uppköpare som vi samarbetar med, vilket garanterar rätt köpare och marknadsmässigt pris.
Tömma dödsbo


Tömning av dödsbo - Vad är säljbart och vad kan gå till välgörenhet?

Det är inte alltid lätt att veta vad som är värdefullt. Något som man själv anser ha ett värde kanske inte går att sälja och tvärtom. Det viktigaste är att släktingarna först tar om hand om det som är värdefullt för dem, genom affektionsvärde eller reellt värde. Därefter bedömer vår kunniga personal de övriga föremålen för uppköp och vidare försäljning eller för att skänka till välgörenhet. De föremål som slutligen klassas som skräp blir omhändertaget på ett miljöriktigt sätt på en återvinningsstation. Vid tömning av dödsboet sorterar vi allt med omsorg för att sedan transportera bort bohaget. Eventuella arkiv och privata papper emballeras omsorgsfullt för att kunna destrueras.
Städning av dödsbo


Vi hjälper er med städning snabbt och effektivt oavsett storleken på boytan.
Dödsbo köpes


Jönköping, Habo, Bankeryd, Brandstorp, Mullsjö, Falköping, Skövde, Hjo, Tidaholm och Hjo. Vi köper även  dödsbon i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.


Dödsbon köpes från privatpersoner, företag och lantbruk.
Skänka bort dödsbo


Vill du skänka bort ett dödsbo, lösöre, maskiner eller inventarier så hämtar vi detta i områden Jönköping, Habo, Brandstorp, Mullsjö, Falköping, Skövde, Hjo, Tidaholm eller Ulricehamn.Kostnader för värdering av dödsbo


När vi värderar och lämnar eventuella kostnader för tömning, bortforsling, städning av dödsbo är det alltid kostnadsfritt.Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger,butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar,förutom keramiska knivar.

Knivslipning


Här kan du lämna in knivar för slipning.Vill du lämna in knivar för slipning? Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

Lämna knivar

Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar,köksknivar,yxor till styckare,slaktare,jaktlag,jägare,restauranger,butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Skicka knivar

 


Kniven är troligen människans äldsta handverktyg, ursprungligen tre olika stenskärvor med vassa eggar, en med rak egg, en med böjd egg, en som var spetsig som man kunde sticka hål med.

Senare bakade man ihop dessa tre stenverktyg till världens första multi tool, först i koppar, brons och järn, numera av stål.

Knivar

TRE KNIVARVi har funnits på marknaden sedan mitten av 1980-talet i nuvarande form, med traditionell knivslipning på vattenkylda slipstenar, med kunder runt om i Sverige och Europa, vi är etablerade på natursköna Hökensås.

Vi knyter an till den tradition som finns bland knivslipare, skärslipare, knivmakare och tillverkare. Rätt kniv och noggrant slipad bidrar till nöjet att laga mat.

Professionell knivslipning med rikstäckande upptagningsområde i både Sverige och Europa för att skicka knivar för slipning med post eller annan distributionsfirma, som lanserades 1986 med stor framgång då vi blev rikstäckande och på senare tid även i Europa inom knivslipning.

In och utlämningsstället är aldrig längre ifrån kunden än närmaste postkontor, postombud eller distributionsfirma.

Mer om oss

KONTAKT


Tre Knivar

Häldeholm Månsabolet 1

566 93 Brandstorp

Sweden

Email: info@slipaknivar.comCOPYRIGHT TRE KNIVAR 2021 @ ALL RIGHTS RESERVED | SIDAN LEVERERAD AV TRE IT

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Our cookie-policy
Acceptera