Presentkort


Ge bort ett presentkort en säker presentsuccé för alla.....


Nu kan du ge bort en mycket uppskattad gåva i form av nyslipade  knivar,yxor eller ett presentkort för kurs eller utbildning i knivslipning.

Att ge bort ett presentkort från Tre knivar är inte bara en nyttig  gåva utan även en mycket uppskattad sådan oavsett tid på året. Knivar är något de flesta använder varje dag men sällan har tid att vårda och nästan aldrig har tid för att lämna in för professionell slipning.Det finns egentligen ingen tid på året då vårt presentkort inte skulle vara en uppskattad gåva. 


Den perfekta presenten

Att hitta den perfekta presenten är inte alltid så lätt. Därför har vi gjort det enkelt för dig genom att samla våra bästa presenttips till olika högtidsdagar och andra presenttillfällen här.


Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort och få. Du slipper fundera vad du ska köpa som present.


Presentkort fungerar även utmärkt som en akutgåva, kom du precis på att syrran fyller år idag? Kanske glömt bort mors dag eller fars dag?Våra gåvokort är en utmärkt gåva för vänner , kunder och anställda. Ett enkelt medel för att visa sin uppskattning . Varför inte skicka det till nya potentiella kunder för att kanske öppna nya dörrar? Oavsett syfte passar våra gåvokort perfekt och kommer sprida värme, glädje och kanske förhoppningsvis skapa nya affärsrelationer.


Snygga presentkort i valfria belopp.Ge bort ett presentkort som berättigar till slipning av knivar,yxor, eller en utbildning i knivslipning,en uppskattad present. Perfekt om du har svårt att komma på vad du ska ge bort när någon ska uppmuntras eller uppvaktas!


Köp presentkort i fast belopp


Beställ presentkort i valfritt belopp 

Vi slipar följande knivar kockknivar, köksknivar, slaktknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Vi våtslipar alla knivar på slipsten.

Vi slipar knivar på plats hos restauranger, butiker samt företag.

Vi slipar alla sorters knivar, förutom keramiska knivar.

Knivslipning


Lämna in knivar för slipning. Lämna in dina knivar till någon av nedanstående butiker i ditt område. Observera att varje inlämningsställe har rätt att själv välja priser för slipningen. För dig som kund innebär det dock en mycket enklare hantering att själv ta dig till din lokala affär. Hämtning och lämning sker 1 gång per vecka.

Lämna knivar


Skicka era knivar på slipning

När ni skickar era knivar för slipning returneras de färdigslipade inom 24 timmar!

Vi slipar slaktknivar, kockknivar, köksknivar, yxor till styckare, slaktare, jaktlag, jägare, restauranger, butiker och privata hushåll.

Knivarna destilleras rutinmässigt före all slipning.

Skicka knivar

 


Kniven är troligen människans äldsta handverktyg, ursprungligen tre olika stenskärvor med vassa eggar, en med rak egg, en med böjd egg, en som var spetsig som man kunde sticka hål med.

Senare bakade man ihop dessa tre stenverktyg till världens första multi tool, först i koppar, brons och järn, numera av stål.

Knivar